About us

Зареждане...

Създохме ЕНТЕР в края на 2003г., мотивирани от безкрайните възможности на компютърните технологии. В самото начало асемблирахме персонални компютри за крайни клиенти, в последствие се осмелихме да приложим по-задълбочено университетските знания и постепенно започнахме, да прилагаме компютърни решения в различни бизнес среди.

Автоматизация и оптимизация!

Това е философията на нашето развитие. С мисълта за все повече цифровизиране на различите сфери от живота, ние започнахме да внедряваме компютърни решения в малки предприятия, бизнес сгради, магазини, офиси, хотели, ресторанти и много други различни по тип обекти.

Охранителните системи предлагаха толкова безгранично поле за изява, че опитът и познанията ни в електрониката, задължаваха да използваме тази възможност. Създадохме екип за проектиране и монтаж на системи за видеонаблюдение, сигнално-охранителни системи, пожароизвестяване, контрол на достъпа и работното време. По-голямата част от решенията ни са базирани на централизирани системи за анализ и съхранение на данни.
Друга част от фирмата се занимава с цялостно управление на търговските процеси в супермаркети и магазини. Дизайн и проектиране инфраструктурата от сървъри, терминали, мрежово оборудване, печатащи устройства, етикетиращи везни, POS терминали, фискални утройства, баркод скенери и, общо взето, до етикета на стоките. Софтуерни решения, позволяващи менажиране, както на един обект, така също и на вергига от супермаркети и магазини.

Утвърдени световни марки като Dell, CISCO, Intel, SonicWall, Dahua, Satel, Toshiba и други довериха част от своите продуктови линии на нашата организация за внедряване и цялостно обслужване.

По настоящем фирмата разполага с 5 офис/магазина, склад и сервизна база, което ни дава възможност да осъществяваме бърза поддръжка на критични по отношение на "безотказна работа" системи. Ползваме се с доверието на стотици клиенти, от къщи за гости до предприятия със стотици работни места.